Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Zihinsel sakat, tutuklu yahut ıslah edilenlerin çitndığı, mezun mensubu daim hizmet başlangıcında olan ve yangın veya öteki ivedili durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına onay verilir.

1 mm yahut henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz Yangın Merdiveni Kapısı bir yangın bapsına bakarak çok daha iyi ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere fiyatı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon yangın kapısı kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cihetı rabıta opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik cenah ile daha pıtrak tasarruf esenlanabilir.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size selen verecektir.

Hassaten güvenli tahliye karınin merdiven çokliği 80 cm'den azca olmamalıdır. Hoşgörülülik 80 cm'den az ise merdivenlerde sadece bir trabzan olur.

Kaçış yürekin kullanılmasına onay verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en yurt basamak genliği, konutlarda Yangın Merdiveni Kapısı 100 mm’den ve diğer binalarda 125 mm’ den az olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki nispetle duvar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Hamiş: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın merdiveni dair uzmanlaşmış firmalar, süje ile ilgili uzmanlıkları doğrultusunda problemsiz montaj hizmeti verebilmektedir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı referans ederiz. 

Report this wiki page